Vacancy: Manager Projects (NL)


Vacature Manager Projects 

Eqraft ontwerpt, bouwt en onderhoudt sinds 1984 wereldwijd innovatieve technieken voor verwerking en verpakking van agri en bulk producten. We realiseren totale fabrieken: van brainstormsessie en investeringsplan tot assemblage en volledige automatisering. Momenteel werken we met circa 55 medewerkers in onze vestigingen in Emmeloord en Goes.

Locatie: Emmeloord (NL)
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: voltijds / vast

Ben jij die gedreven manager die zijn medewerkers stimuleert om tot het uiterste te gaan voor onze klanten? Die iedere dag denkt: “Hoe kunnen wij beter, slimmer en efficiënter werken?” Wil jij richting geven aan een groep van gemotiveerde en gedreven professionals? Dan ben jij wellicht onze nieuwe manager!

Functieomschrijving

De Manager Projects geeft direct leiding aan de engineering-afdelingen (circa 15 FTE) en de bijbehorende project engineers, die verantwoordelijk zijn voor al onze operationele projecten. Hier worden conceptideeën en schetsen die bij klanten zijn besproken vertaald in een projectplan en in detail uitgewerkt zodat deze voorspelbaar en betrouwbaar geproduceerd kunnen worden. Dit alles met als doel een tevreden klant en goede winstmarge voor Eqraft.

Als Manager Projects ben je verantwoordelijk voor een goede aansturing en bewaking van de overall projectplanning, zoek je oplossingen voor knelpunten en stel je daarbij de juiste prioriteiten. Wij verwachten dat jij de afdelingen naar een hoger niveau tilt; daartoe initieer en manage je diverse verbetertrajecten op de afdeling. Een belangrijk focuspunt daarbij is het verder standaardiseren van ons productportfolio.

Als Manager Projects rapporteer je rechtstreeks aan de algemeen directeur en zul je deel uitmaken van het managementteam van Eqraft.

Functie-eisen

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur werktuigbouw- of technische bedrijfskunde;
  • Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit en/of kennis van 3D engineering;
  • Een echte people manager;
  • Ervaring met het managen van complexe integrale technische projecten;
  • Ervaring in een technische productieomgeving;
  • Aantoonbare ervaring en kennis van Lean, TQM, Design4 en andere engineeringprincipes;
  • Goede communicatieskills.


Sollicitatie & Informatie

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Of heb je nog vragen? Voor sollicitatie en meer informatie kun je je wenden tot Don Bentvelzen, General Manager via e-mail don.bentvelzen@eqraft.com of telefoonnummer +31 527 256 130. 

Don Bentvelzen

General Manager

Share this: